Aanleveren van een artikel

Met behulp van dit formulier kan je zelf een bericht schrijven en naar Etten-Leur.nieuws.nl toesturen voor plaatsing op de website. Het bericht zal dan zo snel mogelijk worden gelezen en eventueel daar waar nodig aangepast worden en vervolgens geplaatst worden.

Denk bij het schrijven van een bericht aan “de 5 W’s en de H” Wie, Wat, Wanneer, Waarom, Waar, en Hoe. Stuur ons een berichtje als je aanvullende vragen hebt. We kunnen niet beloven dat elk bericht geplaatst / gedeeld wordt. Schrijf de tekst van het bericht eerst in bijvoorbeeld Word of als e-mail en kopieer het daarna in het tekstvak om te voorkomen dat de website bij een refresh-actie het formulier leeg maakt.

Let op: op foto’s berust copyright. Geef duidelijk aan of de foto van jezelf is, van de organisatie van het evenement of gemaakt door een fotograaf die hier toestemming voor heeft gegeven en een naamsvermelding wenst. Wil je onze redactie versterken, dan lees je deze oproep.

Neem contact op

 • Voer hier een korte titel in die mensen moet uitnodigen om het bericht te gaan lezen (trigger), maximaal 30 tekens.
 • Voer hier een korte tekt in die extra uitleg geeft over het bericht, maximaal 50 tekens.
 • Geef hier de gewenste plaatsingsdatum aan, is dit niet ingevuld, dan gaan wij er vanuit dat je het bericht zo snel mogelijk gepubliceerd wilt hebben.
  Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit is het resterende stuk tekst dat in de publicatie wordt weergegeven, maximaal 1000 tekens
 • Niet verplicht, maar een liggende foto van minimaal 715 x 408 pixels (16:9) is hier zeer gewenst. LET OP! Op foto's berust copyright, is de foto niet van u zelf? Vraag dan altijd aan de fotograaf of de foto gepubliceerd mag worden en of er een vermelding bij de foto geplaatst moet worden of dat de foto vrij van rechten is! Etten-Leur.nieuws.nl legt eventuele claims direct terug bij de invoerder van het bericht en is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Korte trefwoorden, gescheiden door komma's, die een samenvatting geven van het bericht. Bijvoorbeeld de buurt/ straat, bedrijfsnaam en de naam van het evenement.
 • Geef hier je naam, zodat wij weten van wie het bericht afkomstig is
 • Geef hier je e-mailadres zodat wij je ook via de mail kunnen bereiken voor het geval dit nodig mocht zijn.
 • Geef hier de website aan waarop eventuele extra informatie is te vinden. (Deze link kan eventueel toegevoegd worden aan het bericht)
 • Geef hier je telefoonnummer, bij eventuele vragen kunnen wij contact met je opnemen.