De kop is eraf!

Foto:

Yes!!! De eerste 2,5 kilo zijn een feit! Afgelopen weekend nam ik even rust, nouja, vooral mijn spieren kregen even rust. Het was prettig om even bij te tanken. Van woensdag t/m zaterdag moest ik mezelf steeds op de bank laten ploffen dankzij de spierpijn van de trainingen.

Ik mocht in het weekend wel gewoon gaan werken, dus daar kon ik mooi de spierpijn eruit lopen. In deze 2e blog zal ik jullie meenemen in mijn afgelopen week en krijgen jullie weer een kijkje in mijn leven.

Vorige week vrijdag ben ik na járen weer eens gaan zwemmen (lees; spierpijn eruit zwemmen). Het ging me redelijk goed af, al zeg ik het zelf! Het weekend had ik dus even ‘rust’ genomen. Afgelopen maandag merkte ik direct bij het opstaan dat mijn lichaam moe was. Ik had weinig energie. Gelukkig trok mijn lieve vriendin me mee naar de sportschool. Daar stond een circuittraining op het programma. Dit was erg leuk aangezien hier veel afwisseling in zit. Op dinsdag zijn we opnieuw samen gaan sporten in de sportschool. Het is vooral leuk om dit samen te doen omdat er dan afleiding is en de tijd dus veuuul sneller gaat! Op woensdagochtend stond de personal training op het programma. Een pittige training vol met tips and tricks van Remco. Ik merk dat ik me nog niet bewust ben van mijn lichaam. Ook de controle is soms nog ver te zoeken, maar dit wordt beter zeggen ze… We hadden een gesprek over mijn voeding, daarover kun je hieronder wat lezen. Op donderdagavond stond de groepstraining op het programma en jezus zeg, heftig! Ik merk dat mijn lichaam nog moet wennen aan het sporten op dit niveau, maar ik weet waarvoor ik dit doe, ik wil dit, punt uit. Aangezien alles nog nieuw is, merk ik dat ik nog moet wennen aan al het plannen, vooral in combinatie met mijn werk. Beetje bij beetje gaat alles op z’n plaats vallen wat betreft de planning en alle informatie die de afgelopen weken op me afgekomen is. ‘Laten gebeuren’ zeggen ze…

Voeding

Eerder dacht ik dat je wanneer je af wilt vallen, weinig tot niets mag eten. Dit zat dus compleet verkeerd in mijn hoofd! Waar ik eerder een koek of snoepje als tussendoortje pakte, pak ik nu een stuk fruit of een rijstwafel. Dat vult sowieso veel meer en ik krijg er dus uiteindelijk veel meer energie van. Ik ben zo ongeveer de hele dag aan het eten. Voordat ik er erg in heb, is het volgende eetmoment weer aangebroken. Ik heb met Remco gesproken over mijn voeding en het feit dat ik me bewust moet gaan worden van hetgeen ik eet, dat dit in mijn systeem moet gaan komen. Ook is het belangrijk om wat stabiliteit aan te brengen in de hoeveelheid calorieën die ik binnen krijg, aangezien het de afgelopen twee weken nogal wisselend was. De komende tijd zal ik me wat meer gaan verdiepen in alles wat met gezonde voeding te maken heeft zodat ik hier meer op in kan zoomen!

Uitdaging

Afgelopen woensdag stond er meteen een hele leuke uitdaging op de planning. Ik ging met mijn liefste vriendinnetje Mandy naar O’G3NE (ja ik ben onwijs fan!!!!!). Voorafgaand gingen we lekker uit eten. Eerder kon ik enórm genieten van uit eten gaan. Nu vond ik het zelfs wat spannend. Wat zou ik nemen en wat ook vooral niet? Wendy gaf me wat tips en ik checkte de menukaart (tip van Remco) zodat ik wist wat er gegeten kon worden. Achteraf heb ik me dus druk gemaakt om niets. Ik kon vrijwel alles eten! Ik had mijn verdere maaltijden van de dag er wat op aangepast zodat ik wat meer ‘ruimte’ had voor de avondmaaltijd. Lekker genoten van wat olijven, rundercarpaccio en een heerlijke pasta met kip, gamba’s en groente. Als afsluiter een lekker (sterk) bakje koffie. Met een volle buik gingen we richting het Chassé theater waar we hebben genoten van O’G3NE. Ook hier werden nog wat workouts gedaan aangezien de voetjes van de vloer gingen en de armen de lucht in gingen. Het was een super toffe avond! Nogmaals; de kop is eraf, nu doorgaan!

Liefs, Rosanne

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen