Mijn eerste semi-doel is bijna bereikt!

Foto:

Hier zijn we weer! Ondertussen ben ik 9 kilo lichter en mensen in mijn omgeving gaan het nu ook zien, erg leuk om al die complimenten te krijgen, dat is een goede steun! Doordat ik 2 foto’s naast elkaar had gezet valt het me nu wat meer op. Ik zie mezelf natuurlijk iedere dag waardoor het een stuk minder opvalt. Vandaag ga ik jullie in het kort iets vertellen over mijn medesporters en de rest van mijn week. 

 

 

Door mijn onregelmatige werk ben ik helaas nog niet in de gelegenheid geweest om bij de gezamenlijke momenten aanwezig te zijn met alle deelnemers. Wél sport ik op donderdagavond in Etten-Leur met een groep van Enforce. Onze trainer is dan ook Remco die elke week weer een pittige training voorbereidt. De donderdagavonden ben ik meestal met Hanneke en Sandrina om te trainen. Je merkt dat de klik er onderling is waardoor we tussendoor ook nog kunnen lachen of spuien met elkaar. We trekken ons goed aan elkaar op en dat werkt motiverend. Zaterdag staat er een bootcamp in Tilburg op de planning waar ik de andere medekandidaten zal ontmoeten, daar zal ik volgende week meer over vertellen. De groepstrainingen zijn sowieso pittig, maar wel prettig, je motiveert elkaar om het uur goed en intensief door te komen!

 

Afgelopen woensdag stond er weer een coachgesprek en training met Remco op de planning. Tijdens het coachgesprek gaf ik aan het ‘spannend’ te vinden dat de feestdagen eraan komen. Echt óveral waar je komt; er zijn extraatjes aanwezig. Ik heb de verleidingen voor nu nog prima kunnen weerstaan maar hoe dichterbij kerst komt, hoe meer ik benieuwd ben naar de vormgeving van dit jaar. De afgelopen jaren stond het namelijk in het teken van eten. ’s Avonds ploffend op de bank, omdat je gewoon téveel gegeten had. Dit jaar wil ik dat niet. Remco gaf me het advies om me er niet teveel mee bezig te houden en het gewoon te laten gebeuren. Ik wil ook die dagen blijven bewegen om te zorgen dat ik lekker met de rest mee kan doen, natuurlijk wel met mate. Ook hadden we het over hetgeen wat ik nog zou willen bereiken. Ik merk dat ik als persoon sterker aan het worden ben, lichamelijk én mentaal. Ik durf keuzes te maken en hier sta ik ook achter. Ik kies voor mezelf en ben bezig met de toekomst. Meerdere malen hebben we het al gehad over mijn droom om dmv kleine stapjes ‘iets met eten’ op te zetten. ‘Iets met eten’ is natuurlijk een vage term, maar de uitvoering begint wat meer vorm te krijgen in m’n hoofd. Meer informatie hierover volgt . Daarna volgde de training… Tot nu toe de meest pittige training had ik het idee. Conditioneel is er namelijk sowieso nog heel veel winst te behalen, maar dit had ik een aantal weken geleden niet gekund. Dat in m’n achterhoofd geeft toch ook wel een heel fijn idee!

 

 

Ook de afgelopen week heb ik weer getraind op verschillende plaatsen wat het voor mij erg leuk en afwisselend maakt. Nogmaals; een aantal weken terug was me dit echt niet gelukt. Mijn eerste semi-doel is BIJNA afgevinkt. Wat zou het namelijk lekker klinken om te kunnen zeggen ‘ik ben 10 kilo lichter’ hè? En jawel, dat ga ik volgende week tegen jullie zeggen! Tot volgende week allemaal .

 

Liefs, Rosanne

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen