Een nieuwe fase

Foto: Rosanne Post

Hallo allemaal, daar ben ik weer. Zoals jullie weten heb ik vorige week fase 1 afgesloten. Je snapt ‘m vast, er staat een nieuwe fase klaar, namelijk; ‘Be Fit’. Ik zal jullie vandaag meenemen in mijn nieuwe doelen voor de komende tijd.

Het is leuk, ik merk steeds meer kleine veranderingen aan mezelf. Mijn gezicht verandert, kleding wordt ruimer en mijn lichaam begint minder in de weg te zitten. Ik ben ondertussen iets meer dan 12 kilo kwijt en het voelt zo lekker, maar ik wil meer! Ik wil aan het eind van deze maand minstens 14 kilo kwijt zijn, ondanks de feestdagen en de verjaardag van Sharon, dit is dus meteen mijn eerste concrete doel!

 

Vorige week vrijdag ben ik samen met Maureen en Dagmar gaan floaten, het was weer heerlijk! Onder het genot van een bak koffie hebben we lekker bijgekletst en ervaringen uitgewisseld. Ik kan me nu alweer verheugen op de volgende floatsessie…

Geïnspireerd door de blog van Rosanne? Vanaf 1 januari 2018 kun je alsnog meedoen aan het laatste traject van de Afvalrace. Meld je nu aan via www.deafvalrace.nl, voor de afvalrace deel 2!

Één van mijn andere doelen is hardlopen. Ik heb het voor nu pas weer 1x gedaan, maar het begin is gemaakt. Als commitment heb ik met Remco afgesproken om in april/mei in te schrijven voor een hardloopwedstrijd. De komende tijd zal ik even kijken hoe snel ik het oppak en aan de hand daarvan zal ik een afstand in gaan schrijven! Ik vind het op dit moment niet echt heel erg leuk, maar ik ga ervan uit dat, wanneer ik het wat beter ga kunnen, het ook leuker zal worden.

 

Op donderdagavond stond er een presentatie op de planning. Ik mocht mensen uit mijn omgeving uitnodigen om mijn ervaringen mee te delen en aansluitend stond er voor ons allen een training op de planning. Super fijn dat er zoveel mensen waren die me steunen in dit proces, dit doet me echt goed. Remco heeft ook inhoudelijk dingen verteld en mensen werden aan het denken gezet. Daarna zijn we gestart met de training waardoor mensen een kijkje kregen in een gedeelte van mijn training. Nogmaals; bedankt allemaal dat jullie er waren, zonder jullie lukt me dit niet!

Tot volgende week, Liefs Rosanne

  

 

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen