Het combineren van de Afvalrace

Foto:

Hoi allemaal, deze week was anders dan de andere, ik ben namelijk grieperig. M’n lijf doet zeer en vraagt vooral even om rust.. Tot op heden ben ik dus blijven steken op 1x sporten deze week, ik moet even aan mezelf denken. M’n blog zal dus korter zijn dan normaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het combineren van ‘de Afvalrace’ met de rest van m’n leven is al redelijk een gewoonte geworden. De 5x per week sporten plan ik wekelijks in in verband met mijn werk. Dat het een gewoonte is geworden wil niet zeggen dat het altijd even makkelijk is. Ondanks dat het sporten vaak maar een uur duurt, moet ik er toch gedurende de dag rekening mee houden, je bent er al snel weer 2 uur mee onderweg. Je kleedt je om, je gaat er naartoe, je sport, je gaat naar huis, je doucht. Met dit alles dien je dus praktisch rekening te houden. Het lukt me dus allemaal prima, maar tóch ga ik het (denk ik) prettig vinden wanneer ik het terug kan brengen naar 2 á 3x per week wanneer mijn doel is bereikt.

Het sociale leven valt nog steeds goed te combineren. Natuurlijk is plannen lastig, maar ook dit is niet anders dan anders in verband met mijn werk. Onze omgeving weet dit ook. Iets waar we natuurlijk wel rekening mee moeten houden is dat bijvoorbeeld de bezoeken aan m’n schoonouders (Apeldoorn) gecombineerd worden met het sporten. Doordat we hier dan vaak meerdere dagen zijn, gaan tegenwoordig de sportspullen mee zodat we niet stil staan met de trainingen.

Afgelopen maandag ben ik nog gaan Floaten. Ik heb daar lekker kunnen ontspannen maar tóch merkte ik een bepaalde onrust gedurende dat uur, misschien dat het toen al zat te wringen?

Voor nu ga ik m’n lichaam even rust geven. Volgende week weer knallen!

Liefs, Rosanne

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen