De verandering van mijn voeding

Foto: Rosanne Post

Hoi allemaal, leuk dat jullie weer lezen! We naderen steeds meer het einde en ik wil de laatste weken nog even knallen! In deze blog zal ik even kort de voeding aanstippen. Hier zijn natuurlijk dingen in gewijzigd de laatste maanden. Ook zal ik kort terugblikken op de Bootcamp die afgelopen weekend op de agenda stond bij de Decathlon.

 

Afgelopen zaterdag stond de Family Bootcamp op de planning. Het was koud, maar het zonnetje scheen gelukkig! Er waren verschillende teams gemaakt, ik en Sharon waren een team samen met Claudia en haar broer. Er stonden verschillende onderdelen op de planning zoals: boksen, estafette, Bavelse-berg-loop, de Decathlon workout en een ronde met de kettlebell. Het was een leuke, drukbezochte middag en de spierpijn was zeker aanwezig zondag.

Wat betreft voeding heb ik de afgelopen maanden veel geleerd. Iets wat ik vooral heb geleerd is, dat je ‘gewoon’ moet blijven eten! Je moet een patroon creëren wat je vol blijft houden na de Afvalrace. Ik kan je zeggen; dat is aardig goed gelukt! Ik hou nog steeds mijn voeding bij in de voedingsapp maar hoef er steeds minder bij na te denken. Ik merk dat ik van andere dingen geniet. Eerder genoot ik van de hoeveelheid eten, nu geniet ik van de kwaliteit van het eten. Natuurlijk heb ik het ook weleens moeilijk. Op wat voor manier dan ook kan het weleens tegenzitten en wil je bijna terugpakken naar een oude gewoonte. Gelukkig is er dan nu iets in me wat blokkeert en daardoor kan ik het ombuigen naar iets positiefs. Voeding heeft me altijd al geboeid. Ik hou ervan om lekker eten te maken voor andere mensen, ik hou ervan om in de keuken te staan! Daarom heb ik vanuit mijn passie mijn cateringbedrijf bij ROOS opgezet. Afgelopen woensdag werd het officiële startschot gegeven en voor as zondag staat mijn 2e opdracht op de planning! Spannend maar vooral heel erg leuk.

Iets wat ik ook nog graag met jullie wil delen, is het feit dat ik afgelopen maandag even ging shoppen. Doordat Remco mijn PT was vergeten, ging ik uit ‘frustratie’ shoppen. Ik kan je zeggen; het winkelen is nu zoveel malen leuker! Waar ik eerder vaak moest zoeken naar mijn maat en het dan uiteindelijk niet nam omdat het niet fijn zat of niet goed paste, was het nu een feestje! Ik heb een gangbare maat nu en het zit goed. Voor nu even een nieuwe trui, shirtje en zomerjas gekocht!

Tot volgende week.

Liefs, Roos

 

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen