De week van Roos

Foto:

Weer een nieuwe week.. Nieuwe rondes nieuwe kansen! De finish is in zicht, en dan gaat het pas écht beginnen! Het is spannend maar ik voel me enorm goed! Ik heb meer energie dan ooit te voren. Natuurlijk heb ik ook weleens een off-day, maar die knop gaat véél makkelijker om dan eerder het geval was. Zoals je op onderstaande foto kunt zien wordt ook mijn sportkleding veuuuul te groot, ik draag momenteel 23 kilo minder met me mee!!

Afgelopen weekend stond er een opdracht voor 16 personen in mijn agenda, spannend! De eerste opdracht voor het ‘eggie’. Ik voelde me lekker tijdens de voorbereidingen en was behoorlijk relaxt vond ik zelf. Het eindresultaat was geslaagd en ik stond achter mijn product. Gelukkig was de klant ook erg enthousiast, dit geeft natuurlijk voldoening! Op naar de volgende….

Ik vertel je vandaag ook wat over de oefeningen tijdens de trainingen. De oefeningen zijn variërend tussen kracht en conditie. Stabiliteit is ook belangrijk tijdens de oefeningen. Oefeningen die ik zoal doe; push up, plank, squad, lunches, jumping jacks, burpees, oefeningen met de kettlebell en grondoefeningen op een matje (buikspieren, stabiliteit). Verder train ik nog steeds bij de Milon-cirkel en loop ik hard. Het begint natuurlijk altijd met een korte warming up zodat de spieren goed warm zijn, daarna kan de workout beginnen. Alle bovenstaande oefeningen zijn ook makkelijk thuis uit te voeren (tip!). Het is belangrijk om wel goed op te bouwen in verband met overbelasting van je lichaam. Ik merk ook dat de rust essentieel is. Het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren en een extra dag rust te pakken indien nodig.

Volgende week kom ik weer bij jullie terug!

Liefs, Roos

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief

Reacties

article
21240
Weer een nieuwe week.. Nieuwe rondes nieuwe kansen! De finish is in zicht, en dan
https://etten-leur.nieuws.nl/afvalrace/21240/de-week-van-roos/
2018-03-09T10:00:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/03/09143310/Rosanne-bewerkt.jpg
Afvalrace