Een drukke, maar toffe week!

Foto: Rosanne Post

Het was een drukke, maar leuke week! Er stonden verschillende dingen op de planning zoals (alweer!!) een verrassing, een Griekse avond én mijn eerste ‘High Wine’ opdracht. Hiernaast was ik veel op mijn werk aanwezig dus de druk was op sommige momenten zeer aanwezig!

Nog één weekje. Het is eigenlijk haast niet te bevatten, het afgelopen half jaar is voorbij gevlogen! Het gekke is dat ik nog wel ‘vaag’ weet hoe het allemaal gestart is ed, maar het lijkt of ik het al wat achter me heb gelaten. Ik vind het wel onwijs gaaf om mijn resultaat te zien. Natuurlijk zijn de kilo’s belangrijk, maar dit is maar een getalletje. Ik vind het vooral bijzonder om te zien hoe mijn lichaam blijft veranderen en andere vormen krijgt. Volgende week vrijdag staat de finale op de planning, stiekem vind ik dat best spannend, ik kan namelijk heel moeilijk tegen verrassingen. Aangezien ongeveer heel de dag uit verrassingen zal bestaan bouwt de spanning langzaam op, maar natuurlijk heb ik er vooral heel erg veel zin in! Mijn toekomst zal niet veel veranderen in vergelijking met nu. Hetgeen wat ik nu doe, hou ik vast. Ik hoef er niet meer bij na te denken en het voelt natuurlijk

Vorige week vrijdag mocht ik samen met Nadine en Monique in Roosendaal verzamelen. Later kregen we de mededeling dat we naar ‘Lef lifestyle en fashion’ (Raadhuisstraat 32 in Roosendaal) mochten gaan. We werden hier enorm welkom ontvangen en kregen de mededeling dat we rond mochten neuzen om iets moois uit te zoeken. De winkel was voorzien van allerlei modieuze fashion voor jong en oud. Luelle en Christiaan waren ook aanwezig om ons van support te voorzien. In eerste instantie pakte ik de ‘standaard’ kleding zoals een spijkerbroek, blousje, iets waar ik dagelijks in rondloop. De eigenaresse, Kirsten, had ook nog wel een leuk setje voor me uitgezocht. Ze liet het zien en in eerste instantie dacht ik; ‘oh help, dat is helemaal niets voor mij’. Ik zou het wel even (voor de grap) gaan passen, wie weet had ik ongelijk. En óf ik ongelijk had! Het voelde onwijs goed en het stond supertof! Zo zie je dus dat je sommige dingen gewoon moet proberen! Wil je weten wat ik heb gekozen? Kom dan op 6 april naar de Finaleavond in Ulvenhout! Ik wil ‘Lef lifestyle and fashion’ enorm bedanken voor deze sponsoring, ik kom sowieso nog een keertje terug in de toekomst, een aanrader voor iedereen!

Na het shoppen ben ik meteen doorgereden naar Etten-Leur, hier was een Griekse avond vol in gang. In verband met de 80-jarige verjaardag van mijn oma gingen we met mijn oom en tante, kinderen en aanhang lekker uit eten. We hebben op de banken gestaan, de sirtaki gedanst (goed voor de calorieën!) en een hele gezellige avond gehad met z’n allen.

Verder stond afgelopen week mijn eerste opdracht ‘High Wine’ op de planning. Er werden inkopen gedaan en er werd gedacht aan de wijn-spijs combinaties, presentatie ed. Donderdag was het zover, altijd spannend. Wat gaan de reacties zijn? De reacties waren enorm positief, daar doe je het uiteindelijk voor!

Rosanne wordt begeleid door Remco Jonkers van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen