Voorstelblog: De afvalrace van Anita

Foto:

Mijn naam is Anita Dielemans. Ben 42 jaar en woon in Etten-leur. Ben een alleenstaande moeder van 2 jongens van 7 en 10 jaar. Ik werk parttime met veel plezier in een boekenwinkel.

Ik had er totaal niet meer op gerekend dat ik één van de kandidaten zou kunnen zijn van de afvalrace. Ik was zelfs al op intake geweest bij een sportschool om daar te gaan trainen. Totdat Patricia (de personal trainer) mij belde om ergens af te spreken want er zouden uit 4 personen nog 2 personen gekozen worden die gratis aan de afvalrace mogen deelnemen. Maar er kwamen helemaal geen 4 personen alleen Esther en ik waren er. Je snapt het al, wij waren degene die uitgekozen zijn. Ik was helemaal overrompeld en ik heb echt een paar dagen nodig gehad om het te laten bezinken. En toen dacht ik, na vele beren op de weg te zien, dit is een unieke kans. Die moet ik grijpen. Het wordt tijd dat ik aan mezelf ga denken en dat ik tijd voor mezelf neem.

Inmiddels zitten de eerste twee trainingen erop. En oh, wat heb ik een spierpijn. Maar ik heb oefeningen gedaan waarvan ik dacht dat ik ze niet meer zou kunnen doen qua stijfheid, uithoudingsvermogen en gewicht. Dus dat is al een goed begin.

Nu krijgen de spieren een paar dagen rust en dan gaan we er weer tegenaan.

Tot volgende week,

Groetjes Anita

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen