2e fase van de Afvalrace voor Anita

Foto: Anita Dielemans

Van de week twee leuke trainingen gehad. Woensdag werden Esther en ik aan elkaar vast gemaakt. Ik moest proberen weg te rennen terwijl Esther moest proberen mij tegen te houden en vice versa. We waren aan elkaar gewaagd en we hebben enorm gelachen natuurlijk. Ik moest gelijk denken aan het programma, de sterkste man van Nederland. Waarbij de mannen een band om krijgen en dan bijvoorbeeld een vrachtwagen moeten slepen. Esther gaf zich niet gewonnen en ik moest flink mijn best doen.

Vrijdag hebben we een “lichtjes” training gehad. Normaal trainen we op de atletiekbaan maar nu zijn we de woonwijk in gegaan. In de winterperiode trainen we altijd in het donker en hoe leuk is dat nu met al die kerstverlichting buiten. We hebben hard gelopen, snel gewandeld en ondertussen verschillende oefeningen gedaan. Zoals opdrukken op een bankje, slalommen om de bomen, stoeprandje op en af springen en walking lunges. En ondertussen genieten van de mooie kerstlichtjes natuurlijk. Uiteindelijk kwamen we op het Van Bergenplein terecht waar ook een gezellige kerstsfeer was. De training was pittig maar wel leuk met een voldaan gevoel.

We gaan nu de tweede fase in van de afvalrace. Mijn doelen voor deze fase zijn eigenlijk gewoon doorgaan zoals ik nu bezig ben. Het gaat goed zo. Ik heb mijn eetpatroon redelijk onder controle. Ik verlies gewicht en sport twee keer in de week. Daarnaast probeer ik elke dag zoveel mogelijk te bewegen zodat ik in de buurt kom van de 10.000 stappen. Lukt niet altijd.

Ik blijf wat eten betreft moeite houden met al die verleidingen om me heen zeker nu met de feestdagen. De ene dag gaat dat beter dan andere dagen. Het zijn momenten toch kan ik me goed inhouden. Ik ben nu zo op de goede weg dat ik het niet kapot wil maken. Als ik trek heb in iets lekkers dan pak ik een crackertje met filet americain of een yoghurtje of drink ik een glas water.

En zo gaan we door,

Tot volgende week.

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen