Anita: “Niet denken maar gewoon doen dus!”

Foto: Anita Dielemans

Zo afgelopen week ben ik twee keer nat geregend tijdens het sporten. Afgelopen woensdag heb ik gejumpt in de regen en afgelopen vrijdag getraind in de regen voor de afvalrace. Toch maar een regenjas aanschaffen denk ik.

Woensdag voor het eerst mee getraind met het kangoo jumpen. Ging goed. Nieuwe oefeningen geleerd en ervaring op gedaan. Merk wel dat ik weer veel te veel denk dan gewoon doen. Soms sta ik echt te kijken van, hoe doen ze dat? En bij teveel denken lukt het me juist niet. Niet denken maar gewoon doen dus. Daarna heb ik nog getraind voor de afvalrace. Twee uur getraind dus. Merkte wel ’s avonds dat ik moe was maar ging nog wel. Maar donderdag was ik echt kapot. Misschien wat teveel van het goede maar woensdag staan we er weer hoor. Lichaam moet  wennen natuurlijk en ik vind het leuk.

Afgelopen week veel drang naar lekkere dingen gehad. Waardoor??? Ik heb niet gesnoept maar daardoor wel teveel gegeten dan zou moeten. Ondanks de drang toch nog een halve kilo afgevallen. Gelukkig maar.

Blijven sporten, blijven diëten dan moet het goed komen.

Tot volgende week!

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen