Lovende woorden voor Anita’s afvalrace

Foto: Anita Dielemans

Deze week is het de bedoeling dat wij in de blog schrijven over de reacties die we krijgen van familie en/of vrienden over onze deelname en resultaten van de afvalrace.

Tot nu toe heb ik al veel positieve reacties mogen ontvangen. Zeker omdat het nu ook goed te zien is dat ik ben afgevallen. Leuke reacties van mensen van school, sportverenigingen, vrienden, reacties op Facebook en van de mensen van de afvalrace. Al deze positieve reacties doen mij zeker goed en geeft mij zin om door te gaan. Ik weet dat ik goed bezig ben zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik heb aan mijn vriendin Marjolein gevraagd of zij voor mij een stukje wilde schrijven over haar ervaring wat betreft mijn deelname aan de afvalrace. Hieronder staat het geschreven.

Lieve Anita,

In het najaar vertelde je me dat je wilde gaan starten met afvallen en ging je kijken of dat eventueel via de afvalrace mogelijk was. Ik weet nog dat je me belde om te vertellen dat je ’s avonds langs moest komen en dat ze dan de winnaars bekend zouden maken. Ach dat zal ik wel niet zijn, was je antwoord. En paar uur later belde je me om te zeggen dat je uitgekozen was. Je was lichtelijk in shock maar we waren ook super blij. Nu ging het echt beginnen. Ik ken je al ontzettend lang en weet hoe spannend jij dit vind. Twijfel te over maar ik weet maar al te goed dat jij dit echt wel kan als je er zelf maar achter staat. En dat was zeker het geval. Je hebt het goed gedaan de afgelopen maanden. De kilo’s vliegen eraf ondanks de vele lekkernijen tijdens de feestdagen. Nu komt het einde van de afvalrace in zicht. Je hebt nu al keuzes gemaakt waardoor ik weet dat jij dit ga volhouden ook na de afvalrace. Het is niet makkelijk en de verleidingen liggen op de loer maar met hulp van de juiste mensen om je heen en je doorzettingsvermogen gaat het je zeker lukken. Zet hem op het laatste stukje van de afvalrace. Nog even knallen. Ik ben super trots op je.

Liefs Marjolein

Zo fijn dat er mensen zijn die in je geloven. Nu ik zelf nog.

Tot volgende week!

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen