Mijlpaal tijdens Anita’s Afvalrace!

Foto: Anita Dielemans

Oh, wat een week. Een week waarin ik vecht tegen of met mijn eigen lichaam.

Zoals jullie weten sport ik nu op woensdag twee uur. Eerst kangoo jumpen en dan nog een training voor de afvalrace. Ik merk dat dat toch teveel is van het goede. De dag erna ben ik ontzettend moe en heb ik hoofdpijn. Als ik sport wil ik me er ook 100% voor geven en dat gaat niet twee uur lang. Het lukt me enigzins wel maar de dag erna ben ik gebroken. Dat moet ik niet willen. Ik heb ook nog mijn werk en kinderen die aandacht vragen. De afvalrace is nog maar drie weken. Deze drie weken wil ik mij nog volledig inzetten voor de afvalrace en zet ik het kangoo jumpen even op een laag pitje. Na deze drie weken pak ik het kangoo jumpen weer op.

Afgelopen vrijdag hadden wij ons weegmoment en ik kan met trots zeggen dat ik mijn doel dat ik in het begin van de afvalrace gesteld had nu behaald heb. Mijn doel was om tijdens de afvalrace 20 kg te verliezen. Afgelopen vrijdag zat ik precies op 20 kg. Jippeeee!!! Ben er echt blij mee en het voelt goed. Zit inderdaad lekkerder in mijn vel. Maar nu ik mijn doel behaald heb wil niet zeggen dat ik klaar ben. Ik ga door. Helaas was de euforie vrijdagavond van korte duur want daarna gingen we trainen en is het tijdens de eerste oefening van de training ontzettend in mijn nek geschoten. We kregen een riem om met daaraan een gewicht (15kg) en die moesten we 1 minuut vooruit trekken. Ik denk dat ik wat te fanatiek van start ben gegaan want na die ene minuut was mijn training gelijk klaar. Pijn in mijn nek, misselijk en draaierig. Al die weken nergens last van gehad tot afgelopen vrijdag.

Op 5 april is de finale van de afvalrace. Graag wil ik jullie hiervoor allemaal uitnodigen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de resultaten van mij en mijn medekandidaten. Schrijf je dan in voor de finale via deze link. De entree is gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening. Zie ik jullie dan?

Tot volgende week.

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen