Anita: “De Afvalrace, ik kan het iedereen aanraden!”

Foto: Anita Dielemans

Jeetje alweer de één na laatste blog. Afgelopen week hebben we onze laatste sport momenten gehad voor De Afvalrace. Vind het wel gek hoor. Dat het nu alweer voorbij is (bijna).

De tijd is voorbij gevlogen. Maar ik ben nog niet klaar. Met de afvalrace heb ik vele kilo’s verloren maar ik ben nog niet waar ik zou willen zijn. Ik wist ook niet hoe het afvallen zou verlopen. Val ik wel af en hoeveel zou dat dan zijn. Hou ik het wel vol?  Nu het zo goed gaat wil ik ook doorgaan om op een nog gezonder gewicht te komen. Ik ga door met mijn dieet zoals ik nu bezig ben en natuurlijk blijf ik sporten. En hoeveel ik daar nog mee afval dat zie ik wel. Ik ben blij dat ik woensdag weer kan gaan jumpen. Dat heb ik nu twee weken niet gedaan omdat het anders teveel zou zijn.

Vrijdag is de grote finale. Ik vind het spannend maar heb er ook ontzettend veel zin in. We weten dat we thuis worden opgehaald en dat we onze sport- en feestkleding mee moeten nemen. Ben ontzettend benieuwd wat er allemaal komen gaat en ik vind het ontzettend leuk om alle mede kandidaten te zien en hun resultaten. In de laatste blog zal ik jullie hierover vertellen.

Ik zie de toekomst dus goed tegemoet. De afvalrace is bijna voorbij maar voor mij is het nog niet voorbij. Ik ga door zoals ik nu bezig ben. Ik heb het al eerder gezegd. Sporten en (zeker buiten) is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. Toen ik begon met de afvalrace zat ik echt in een dipje. Door dit traject ben ik niet alleen lichamelijk beter in mijn vel gaan zitten maar ook geestelijker. Ik kan het iedereen aanraden.

Tot volgende week.

Anita wordt begeleid door Enforce Etten-Leur, je kunt Anita ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen