Kinderboekenweek 2017 gruwelijk eng!

Foto: Pexels

Het is het weer Kinderboekenweek! Dit jaar is het motto: gruwelijk eng! Bibliotheek Nieuwe Nobelaer heeft voor deze week een gruwelijk leuk programma samengesteld.Van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober zijn alle activiteiten gratis te bezoeken, voor leden en niet-leden van de bibliotheek.

Griezelvoorstelling: Roos en Kasper en het griezelfeest
Woensdag 4 oktober om 15:00 uur en zaterdag 14 oktober om 14:00 uur
Prinses Roos en Prins Kasper hebben een griezelfeest georganiseerd in het kasteel. Het is bijna klaar tot opeens Heksia verschijnt. Zij is niet uitgenodigd. Ze wil daarom het feest niet laten doorgaan tenzij Roos en Kasper 3 dingen verzamelen: een muis, toverdrank en een piratenvlag. Zal het Roos en Kasper lukken om alles op tijd bij elkaar te verzamelen zodat het feest nog kan doorgaan?

Knutselwedstrijd
Maak jouw eigen gruwelijk enge monster! Je monsterkunstwerk mag tot en met 10 oktober ingeleverd worden bij Bibliotheek Nieuwe Nobelaer. Bij inlevering krijg je een gruwelijk eng masker. De kunstwerken worden tentoongesteld in de bibliotheek. Op 14 oktober wordt na de griezelvoorstelling Roos en Kasper en het griezelfeest de winnaar bekend gemaakt.

Workshop Schimmenspel
Maandag 9 oktober van 16:00 tot 17:30 uur. Geschikt voor groep 4 t/m 8
Kinderen kunnen meedoen met de griezelige workshop Schimmenspel. Spelenderwijs gaan de kinderen aan de slag met licht op het doek en het maken van schaduwen. Zo ontstaat er een gruwelijk eng verhaal! Graag je wel van te voren aanmelden!

Tentoonstelling Huysmuseum
Tijdens de Kinderboekenweek, van 4 t/m 15 oktober, exposeert het Huysmuseum een tentoonstelling van Griezelige Knuffels in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer.

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Nieuwe Nobelaer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen