Jubileumconcert Constantia

Foto: Constantia Etten-Leur

Op zondag 5 november om 15.00 uur geeft de jubilerende muziekvereniging Constantia een speciaal concert. Het is 135 jaar geleden dat Constantia werd opgericht en dat is een uniek optreden waard. Tijdens dit optreden worden bezoekers meegenomen op een afwisselende, muzikale reis die start rond het begin van de twintigste eeuw.

Constantia is één van de oudste verenigingen van Etten-Leur. Het jubileumoptreden wordt gepresenteerd door Wil Pas en zal begeleid worden door beeldmateriaal uit de wereldgeschiedenis en uit het archief van de vereniging. Het Groot Orkest heeft voor deze gelegenheid samenwerking gezocht met slagwerkgroep STIXX, jongerenkoor Princenhage en zangeres Quirine Zwaans.

De Constantia-mars wordt gespeeld. Deze is gecomponeerd door de eerste dirigent. De mars is teruggevonden in het archief van de vereniging en voor deze gelegenheid opnieuw gearrangeerd door dirigente Arlette Zwaans en slagwerkdocent Tony van den Broek. De vereniging neemt u via het jazztijdperk, de Tweede Wereldoorlog en de jaren 60 en 70 mee naar vertolkingen van onder andere The Beatles, Queen en Marco Borsato.

Koop je kaarten

Kaarten voor het jubileumconcert kosten 5 euro en zijn vóór aanvang van de voorstelling (15.00 uur) te verkrijgen. Wil je zeker zijn van een plaats? Wacht dan niet te lang, want vol is vol. Het is mogelijk om vooraf te reserveren. Maak het verschuldigde bedrag (aantal kaarten x 5 euro) onder vermelding van “jubileumconcert” over naar NL95RABO0128206543 t.n.v. muziekvereniging Contantia. De kaarten liggen dan bij aanvang van de voorstelling klaar bij de Nieuwe Nobelaer.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen