Veilig en voordelig met de bus tijdens carnaval

Foto: Flickr Bahia Noticias

Vervoersmaatschappij Arriva komt ook dit jaar met een passe-partout waarmee tijdens carnaval voor 12,50 euro onbeperkt door Brabant gereisd kan worden.

De brakkensliert in ut Kielegat, de opstoet in Kruikenstad of Dweilen op Dinsdag in Oeteldonk; de bussen van Arriva staan tijdens carnaval klaar voor alle feestvierders! Met de Carnaval passe-partout kunnen reizigers 5 dagen en/of nachten onbeperkt reizen met de bus voor 12,50 euro. Voor de reizigers die 1 dag gaan, is er een dalurendagkaartje verkrijgbaar voor 6,22 euro, zo laat Arriva weten.

Dienstregeling

Tijdens carnaval rijden er in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch extra nachtritten. Daarnaast rijdt Arriva met een aantal lijnen in de regio een aangepaste dienstregeling vanwege afsluitingen van wegen door carnavalsoptochten. Vanaf vrijdag 19 januari kun je op deze pagina dienstregelingsboekjes bekijken en downloaden van alle steden. Bergen op Zoom is hieronder wel al te downloaden. De passe-partout en het dalurendagkaartje kun je vanaf woensdag 17 januari ook in de bus kopen bij de buschauffeur. Je betaalt in de bus voortaan met de ov-chipkaart, pin of contactloos, contant betalen is niet mogelijk.

Carnaval passe-partout

Koop de passe-partout nu in de voorverkoop bij de Arriva OV servicepunten in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, op de Arriva website of bij wederverkopers in ‘s-Hertogenbosch. De passe-partout is vanaf woensdag 17 januari ook verkrijgbaar bij de chauffeur op de bus en bij diverse wederverkopers in Bergen op Zoom en omgeving. Hieronder zijn alle wederverkopers weergegeven.

  • Voor actuele reisinformatie kijk je op 9292.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen