Avondje uit in de Nobelaer

Foto: nieuwenobelaer

Ben je op zoek naar een idee voor een gezellig avondje uit? Op vrijdag 9 maart om 20.15 uur isĀ in de Nobelaer de voorstelling “The Full Monty” te zien, met onder andere Joey Ferre, Brigitte Heitzer en Dennis Willekens.

De musical werd een wereldhit en de Oscarwinnende filmversie is ondertussen een moderne klassieker. Het verhaal gaat over een groep vrienden, die allemaal zonder werk zitten en geen toekomst meer zien. Daarnaast zijn ze verlaten door hun vrouw en moeten ze maandelijks een flink bedrag aan alimentatie ophoesten, om te voorkomen dat ze ook nog eens geen kinderen meer hebben. Samen besluiten ze een stripact te beginnen. De musical is aanstekelijk, pikant, ontroerend en bevat swingende liedjes.

Op zaterdag 10 maart om 20.15 uur is de voorstelling “Pieter Derks Spot” te zien. Pieter Derks keert de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws, met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Op een lichtvoetige en scherpe manier, zorgt hij dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit. Wil je een avond lekker lachen om de wereld, het nieuws of jezelf: dan is deze voorstelling je op het lijf geschreven.

Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar via www.nieuwenobelaer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen