Theatergroep Josjes speelt Shrek in Life and Garden

Foto: theatergroep Josjes

Etten-Leur kan zich opmaken voor een uniek evenement. Theatergroep Josjes uit Etten-Leur zal Shrek The Musical spelen bij tuincentrum Life and Garden aan de Lage Vaartkant. Deze musical werd voor het eerst geproduceerd op Broadway.

Theatergroep Josjes timmert al een tijdje aan de weg. In de beginjaren werden alle voorstellingen zelf geschreven of werd een bewerking gemaakt van een bestaand verhaal. De kinder- en jeugdgroep spelen zulke bewerkingen nog steeds. De voorstellingen van de volwassengroep zijn de laatste jaren flink geprofessionaliseerd. Inmiddels worden alleen nog originele musicals op de planken gebracht, wat al tot enkele grote successen heeft geleid. Denk daarbij aan Mamma Mia, Sister Act en The Wizz.

De voorbereidingen voor de uitvoeringen van Shrek The Musical zijn in volle gang. Het verhaal is bij velen bekend, maar voor degene die het nog niet kennen: het gaat over de avonturen van een Oger, die heel tevreden in zijn moeras woont, totdat hij noodgedwongen  dat moeras moet verlaten.

De voorstellingen zijn op van 15, 16, 22, en 23 juni starten om 20.30 uur en de voorstellingen van 17 en 24 juni starten om 14.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier op www.theatergroepjosjes.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen