Theatergroep Josjes speelt 101 beren

Foto: Theatergroep Josjes

Aanstaande zaterdag zijn er maar liefst twee uitvoeringen te zien van “101 Beren”, door Theatergroep Josjes in de kleine zaal van de Nieuwe Nobelaer: om drie uur ’s middags en om half negen ’s avonds.

Theatergroep Josjes is in 2002 opgericht door Jos Schievelt, regisseur en drijvende kracht achter de theatergroep. Sinds de oprichting is het amateurgezelschap uitgegroeid tot een theatergroep van formaat met de nodige naamsbekendheid in Etten-Leur én daarbuiten. Josjes biedt kinderen, jongeren en volwassen de kans om theater te maken.

In de beginjaren werden alle voorstellingen zelf geschreven of werd een bewerking gemaakt van een bestaand verhaal. DE kinder- en jeugdgroep spelen zulke bewerkingen nog steeds. De voorstellingen van de volwassengroep zijn de laatste jaren flink geprofessionaliseerd. Inmiddels worden alleen nog originele musicals op de planken gebracht, wat al tot enkele successen heeft geleid. Denk hierbij aan musicals als Mamma Mia, Sister Act en The Wiz. Deze successen zouden niet zijn bereikt, zonder het enthousiasme en de ondersteuning van tal van vrijwilligers. Van techniek tot kleding, van decor tot schmink; iedereen is gemotiveerd om iets moois neer te zetten.

Aanstaande zaterdag is het dus tijd voor 101 Beren. Deze voorstelling is speciaal voor kinderen en wordt er kennis gemaakt met een boosaardige oom en tante en hun voorliefde voor bont. Als dat maar goed komt met al die dieren in het bos!

Voor meer informatie mail naar [email protected] of ga naar www.theatergroepjosjes.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen