Kiki Schippers verovert met haar liedjes ieder publiek

Foto: Pixabay

Cabaretier Kiki Schippers kreeg in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossem aan het lachen! Op vrijdag 22 maart staat ze met haar tweede solovoorstelling ‘Waar’ bij Nieuwe Nobelaer op de planken. Ze is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel en verovert met haar liedjes ieder publiek.

Kiki Schippers heeft o.a. de Publieksprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs 2017 en lovende recensies voor haar debuut ‘Wie kijkt’ op zak. Nu waagt de cabaretier zich aan haar tweede solovoorstelling: Waar. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de keiharde waarheid?

Nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2019

Op 11 maart is bekend gemaakt dat haar lied Alles Komt Goed is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2019. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste theaterlied dat in het voorgaande jaar is uitgevoerd in een Nederlands theater. Alles Komt Goed was afgelopen seizoen te horen in haar Paradevoorstelling en de theaterconcertreeks Kiki met Band. Het nummer hoor je nu ook in haar nieuwe show.

Koop je kaartjes!

Kiki Schippers is met haar voorstelling te zien op vrijdag 22 maart om 20:30 uur in Nieuwe Nobelaer. Kaarten kosten €18,50 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de balie of via www.nieuwenobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen