Extra Open Lesweek bij Nieuwe Nobelaer in januari!

Foto: Nieuwe Nobelaer

Voor het eerst organiseert Nieuwe Nobelaer ook in januari een Open Lesweek. Het aanbod is sinds de start van het seizoen in september zo verrijkt dat een tweede Open Lesweek niet kon uitblijven. Daarom kan iedereen van 20 t/m 26 januari gratis en vrijblijvend komen proeven van de verschillende nieuwe en bestaande cursussen. Kom in die week kennismaken met het aanbod op het gebied dans, beeldend, theater, foto & media en muziek.

Cursussen in de spotlight

Nieuw in het aanbod zijn onder andere Klassieke & Moderne dans volwassenen, Musical Opstapklas en Filmpjes maken met je mobiel. Of wat dacht je van de Toneelcursus, waarbij zowel beginnende als ervaren toneelspelers verschillende speelstijlen en technieken leren? Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar is er de Theaterklas kinderen. Spelenderwijs maken ze kennis met toneelspelen aan de hand van kleine opdrachten en spelletjes. Zowel de cursus Toneel als Theaterklas kinderen werken toe naar een eindpresentatie. De verschillende beeldende cursussen zijn hét uitje van de week voor iedereen die zich naar hartenlust creatief wil uitleven. Je kunt kiezen uit Keramiek, Glas-in-lood en Tekenen en Schilderen.

Waar gaat jouw creatieve hart sneller van kloppen? Inschrijven voor de lessen is niet nodig. Afhankelijk van de les kan men meedoen of meekijken. Bekijk online het volledige (proef)rooster.

Leerlingenconcert 26 januari

Op zondag 26 januari presenteren leerlingen van de muziekafdeling wat ze de afgelopen periode geleerd hebben tijdens het Leerlingenconcert. Dit is een unieke kans om alvast te zien wat er allemaal te leren valt bij Nieuwe Nobelaer. Kom van 12:45 tot 13:45 uur luisteren in de Kleine Zaal van Nieuwe Nobelaer.

Quiz inloopmiddag muziek

Na het concert vindt de inloopmiddag muziek plaats. De deuren van de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer staan dan van 14:00 tot 16:00 uur voor iedereen open om verschillende instrumenten uit te proberen. Of plan gratis een proefles deze middag!
Daarnaast is er een quiz die bezoekers langs alle muzieklokalen leidt. Beantwoord je alle vragen goed, dan maak je kans op één gratis kaartje voor een theatervoorstelling.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen