December staat bij cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer in het teken van aandacht voor elkaar

Foto: Nieuwe Nobelaer

De feestdagen brengen we normaal gesproken door met familie en vrienden, maar dit jaar ziet dat er nét even iets anders uit. Daarom is het extra belangrijk om iedereen te laten weten dat je, ook op afstand, aan ze denkt. Met de decembercampagne “Aan wie denk jij?” van Nieuwe Nobelaer kan iedereen laten zien aan wie ze denken. Een buurman die wekelijkse boodschappen doet, een vriendin die in de zorg werkt of bijvoorbeeld de juf of meester die het ondanks de maatregelen extra gezellig maakt online of in de klas. Niemand mag vergeten worden tijdens de donkere decemberdagen!

Aan wie denk jij?

Nieuwe Nobelaer heeft een ansichtkaart gemaakt die inwoners van Etten-Leur kunnen sturen of geven aan iemand die een lichtpuntje verdient. De gratis feestdagenkaart kun je, zolang de voorraad strekt, afhalen bij Nieuwe Nobelaer én zit in een flyer die woensdag 2 december huis-aan-huis wordt verspreid met de Etten-Leurse Bode.

Tevens is een raamposter gemaakt die je naar eigen inzicht kan versieren en waarop geschreven kan worden aan wie je denkt. Leuk om voor het raam te hangen! Zo laat Etten-Leur samen zien dat niemand vergeten mag worden tijdens de feestdagen. De raamposter is te downloaden op de website en zit in de Etten-Leurse Bode van woensdag 25 november.

Nieuwe Nobelaer denkt aan jou!

Volgens de traditie wordt van 1 t/m 24 december elke dag een digitaal vakje geopend van de Nieuwe Nobelaer Adventskalender met daarin een leuke verrassing. Te denken valt aan knutseltips, danschallenges waarbij men zelf een video kan opnemen en kans maakt op een prijs, online voorstellingen, kleurplaten en winacties. Vanaf 1 december is de adventskalender te vinden op de website van Nieuwe Nobelaer. Hier vind je ook inspiratie, cadeautjes en tips.

Samen zorgen we voor sprankelende en liefdevolle winterdagen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen