Lokale DJ Conspirator brengt festivalgevoel terug

Foto: Maarten de Bruin

Conspirator (Marco Verhoeven), afkomstig uit Etten-Leur, zorgt er met zijn nieuwe track voor dat niemand zich alleen voelt in deze corona-tijden. Zijn nieuwe track “My Team” is namelijk uitgekomen op 11 december, waarmee hij voor een gevoel van saamhorigheid zorgt ondanks iedereen thuis zit. Samen stilzitten in een online meeting is met deze track geen optie meer!

Over Conspirator

Conspirator is een aanstormend talent op het gebied van oorverdovende kicks die je normaal gesproken op de dansvloer omver blazen. Menig uptempo-hardcore fanaat kent zijn populaire Stop De Boot tool wel, en daarnaast boekt hij veel successen met zijn mixen op SoundCloud.

My Team

My Team beschrijft voor Conspirator het gevoel dat hij kreeg op de diverse festivals die hij heeft bezocht met zijn vrienden. De plaat staat voor het gevoel van saamhorigheid op de meest ruige feesten, en dit vertaalt zich door in een track met hoog bpm, krachtige kicks en ruige vocalen. Al met al, dé perfecte uptempo-hardcore plaat om het festivalgevoel terug te brengen in jouw (online) avonden met je vrienden!

Release

En? Heb jij alweer zin om op een festival te staan tussen je vrienden met het gevoel dat niemand jouw vriendengroep ook maar iets kan maken? Conspirator wel! De track is sinds midden december te streamen op platformen SoundCloud, Spotify en Apple Music.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen