Jubileumeditie KerstCircus Etten-Leur

Het Kerstcircus komt in december weer naar Etten-Leur, en ze vieren groot feest. Ze zijn voor de vijfde keer hier en internationaal bestaat het circus 250 jaar. Daarom geniet je deze winter van een speciaal jubileumprogramma.

Zoals elk jaar strijkt het Kerstcircus Etten-Leur neer in het Brabantpark. De premiere is op 22 december om 20.00 uur. Daarna is er dagelijks een show om 15.00 uur en 17.00 uur (uitzonderingen op deze tijden vind je op de Facebookpagina). De laatste dag van het Kerstcircus is 6 januari.

Internationale show

Bij het Kerstcircus Etten-Leur zie je topartiesten uit heel Europa. Zo kun je genieten van krachtacrobaten uit Oekraine, de Spaanse Rivelinos clowns,Brad Garcia op zijn reuze-trampoline en de Duitse Marylin Zinnecker met haar paard. Ook is er onder meer jongleren met voeten en een show met Friese hengsten. Tijdens de voorstellingen is er live muziek van een orkest met zangeres Mandy.

Kinderfeestje vieren in Kerstcircus

Het Kerstcircus Etten-Leur staat ook open voor het vieren van een kinderfeestje tijdens een voorstelling. Je profiteert dan van een feestprijs van € 15,00 per persoon. Dit is inclusief entreekaartje, popcorn, glaasje ranja en meet & greet met de artiesten. De jarige komt gratis binnen en krijgt een leuk cadeautje.

Er is een minimum van 10 personen. Reserveren kan alleen per mail via [email protected]. En: Vol = vol!

Koop je kaarten!

Kaarten voor de kerstshows zijn verkrijgbaar bij Jamin of online via https://bit.ly/2Dae4TM. Er zijn verschillende rangen met hun eigen prijzen, waarbij de zijkanten BLOK A en BLOK B betreffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen