Winkelhart Etten-Leur viert Black Friday

Foto: Facebook

Je kent het fenomeen vast wel: mensen die op ‘Black Friday’ staan te dringen bij winkels om als eerste de beste deals te scoren. In Etten-Leur wordt er dit jaar ook op ingehaakt. Op vrijdag 23 november viert Winkelhart Etten-Leur namelijk Black Friday Shopping Night.

Black Friday Shopping Night is een extra lange koopavond tot 22:00 uur bij het Winkelhart Etten-Leur en het Winkelcentrum. De hele avond profiteer je van acties en activiteiten bij de ondernemers in het centrum. Ook zijn er optredens van topartiesten om een waar spektakel van deze avond te maken.

Programma vrijdag 23 november

Winkelhart Etten-Leur en de winkeliers leggen momenteel de laatste hand aan een spectaculaire koopavond vol entertainment en speciale acties, aanbiedingen of proeverijen in de winkels.

Django Wagner geeft de aftrap van Black Friday Shopping Night om 19:30 uur. Dries Roelvink treedt op om 21:30 uur. De optredens vinden plaats in het Winkelcentrum Etten-Leur.

Nieuwsgierig? Bekijk de teaser video van Black Friday Shopping Night 2018 in Etten-Leur.

Begin je feestdagen goed!

Het van oorsprong Amerikaanse Black Friday (de dag na Thanksgiving) is traditioneel het startpunt van de inkopen voor de feestdagen. In het Winkelhart is er natuurlijk ook veel te doen rondom Sinterklaas.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen