CentrumFIT sportgala: wie verdient jouw stem voor de felbegeerde publieksprijs?

Foto: pexels

Op zaterdag 26 januari is het weer tijd voor het jaarlijkse centrumFIT Sportgala. In de Nieuwe Nobelaer worden dan de winnaars van de sporttitels bekend gemaakt. Maar ook jij hebt een stem!

Een vakjury bepaalt wie er met de titel sportvrouw, sportman en sportploeg van 2018 vandoor gaat. Dit jaar is er een nieuwe categorie: sporter met beperking. De gelukkige kanshebbers zijn gisteren al bekend gemaakt. Stemmen vanuit het publiek bepalen juist de publieksprijs. Je kunt stemmen op de kandidaten voor sportvrouw, sportman en sporter met beperking. Meer informatie hierover is binnenkort te lezen op www.sportgala-ettenleur.nl

Kandidaat? Stuur je fotomateriaal op

Voor alle kandidaten, ploegen en talenten is het belangrijk één of meerdere recente (actie)foto’s (inclusief een portretfoto) per e-mail te sturen naar Leo Dekkers. Insturen kan al vanaf nu. Zo kan de organisatie de sporters op de gala-avond aan het publiek presenteren.

Gratis naar sportgala

Wil je het centrumFIT sportgala zelf meemaken? Dat kan. De presentatie van de sporters en de uitreiking van de prijzen is voor iedereen gratis toegankelijk. De avond begint om 20.15 uur. Wees wel op tijd, want vol is vol!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen