Tijd voor kleur met Kleur Etten-Leur

Foto: Facebook Winkelhart Etten-Leur

Op zondag 26 mei tussen 11.00 uur en 17.00 uur vind je al het moois van Etten-Leur op één prachtige plek. In het centrum van onze kleurrijke gemeente presenteert de “couleur locale” zich met een groot aantal verschillende activiteiten, die met liefde en passie met je gedeeld worden. Hiermee is Kleur Etten-Leur een feest van herkenning. Het evenement biedt amusement voor en door Etten-Leurenaren en voor ieder wat wils.

Kleur Etten-Leur vormt hiermee het podium voor Etten-Leurse verenigingen, organisaties en aanbieders van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en spel, hobbyclubs en gildes, toerisme, recreatie en onderwijs. Hiermee is een goed beeld te krijgen van alle activiteiten die Etten-Leur rijk is, als ook haar sociale cohesie en maatschappelijke betrokkenheid.

Op vooral kleine podia en wandelend tussen het publiek, vind je kunstenaars en kunstenmakers. Geniet samen met je vrienden van een lekker speciaal biertje op de aanwezige terrassen. Kijk, luister, zing en dans mee tijdens één van de vele toffe optredens van onder andere Ivy Linn & the Left Hand Gamblers. Zij verzorgen lekkere muziek uit de vijftiger en zestiger jaren, verpakt in een hedendaags jasje.

Heb je nog geen plannen voor aanstaande zondag? Dat komt goed uit! Kom naar het centrum en geniet van een kleurrijk evenement, wat mogelijk in de toekomst uit zal groeien naar een meerdaagse versie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen