Just Dance Outdoor lééft in Etten-Leur

Foto: Long Bridge Tattoo, Etten-Leur.nieuws.nl, Just Dance Outdoor

De vijfde editie van Just Dance Outdoor gaat Etten-Leur niet ongemerkt voorbij. Het belooft een fantastisch feest te worden. De buien trekken weg en met een beetje geluk blijft het droog én wordt het een zonnige versie.

Just Dance Outdoor heeft onderneemster Bianca Jansen van Long Bridge Tattoo geïnspireerd en daarom heeft ze een unieke actie bedacht. Bianca is een Just Dance fan en vindt de line-up geweldig. Daarnaast hoopt ze er met haar klanten én de lezers van Etten-Leur.nieuws.nl een goed feestje van de maken. Ze nodigt iedereen uit om een Just Dance foto te delen, via haar zakelijke of privé Facebooksite of via Instagram, waarop zichtbaar een Long Bridge Tattoo shirt, cap of heuptasje wordt gedragen.

Iedereen die een feestfoto deelt, maakt kans op een tattoo cadeaubon ter waarde van 50 euro. Bianca zal stickers uitdelen, die je op je kleding kunt plakken. Met deze sticker, maak je ook kans op de waardebon – voorwaarde is wel dat je de foto deelt en de actie een duim geeft.

Mocht je nog tijd hebben om een Long Bridge Tattoo t shirt, cap of heuptasje te scoren; Bianca is er klaar voor en zit voor je klaar aan de Waldhoornlaan 77.

Etten-Leur.nieuws.nl zal vanaf een uur of drie aanwezig zijn en hier en daar wat filmpjes maken en delen via Facebook.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen