Vrijwilliger? Je wordt 7 december bedankt met een moment voor jezelf!

Foto: Etten-leurvoorelkaar

Ben jij vrijwilliger? Dan bedankt vrijwilligersplatform Etten-leurvoorelkaar je op zaterdag 7 december namens de gemeente, alle organisaties en stichtingen en alle andere vrijwilligers voor al je tijd, inzet, betrokkenheid en aanwezigheid met een moment voor jezelf. Jij staat er zelf misschien niet bij stil, maar mensen zoals jij zijn onmisbaar in Etten-Leur! Kom daarom op de Dag van de Vrijwilliger eventjes lekker ontspannen in het XEL Alwel gebouw aan het Stationsplein 21-25. Je kunt 7 december hier binnenlopen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Het programma van deze middag staat volledig in het teken van ontspanning voor jou als vrijwilliger. Want zorgen voor een ander betekent net zo goed zorgen voor jezelf. Er is in het XEL gebouw genoeg om uit te kiezen: een hoofddrukmassage, handmassage, nagels lakken, make-up touch en advies, hennep tattoo, yoga, kennismaking met vier verschillende meditaties, cardio kickboksen, kerstkaarten maken en boekenlegger drukken. En wat dacht je van selfies nemen met een graphic mirror? Je kan zo actief zijn als je zelf wilt. Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes.

Het programma met de tijdsverdeling vind je terug op de site van Etten-Leurvoorelkaar. Zit er niet meteen iets voor je tussen? Kom dan alsnog gewoon eventjes bij ons een heerlijk bakje koffie, thee of iets anders nemen en pak dat moment voor jezelf. Je verdient het!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen