De gemeente nodigt je uit

Op 30 januari vanaf 19.30 uur nodigt de gemeente je van harte uit, langs te komen bij de informatieavond in de horecagelegenheid van het zwembad de Banakker, aan Frederik van Eedenstraat 23.

De informatieavond gaat over twee projecten, die nauw samenhangen met elkaar: de aanleg van het parkeerterrein voor het nieuwe zwembad en de Nieuwe Nobelaer enerzijds en de reconstructie van de Bernard van Meursstraat en het fietspad aan de Guido Gezellelaan, anderzijds.

Tijdens de informatieavond wordt het ontwerpplan gepresenteerd en heb je de gelegenheid vragen te stellen en suggesties te doen. Er zullen medewerkers van de gemeente aanwezig zijn. Na deze informatieavond ligt het ontwerp nog twee weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor. Mocht u het ontwerp willen bekijken op de gemeentelijke website, kan dat ook. www.etten-leurdoethetgewoon.nl (onder Etten-Leur denkt mee)

Vanaf februari starten de werkzaamheden voor de aanleg van het parkeerterrein tussen het nieuw zwembad en het Nieuwe Nobelaerterrein. De toegangsweg vanaf de Parklaan en het eerste gedeelte van dit parkeerterrein moeten bij de opening van het nieuwe zwembad rond 1 mei gereed zijn. Nadat het nieuwe zwembad in gebruik is genomen, kan het oude zwembad gesloopt worden. Daarna kan op die locatie het resterende gedeelte van het parkeerterrein aangelegd worden. In de Bernard van Meursstraat wordt de hoofdriolering vervangen en het fietspad aan de noordzijde van deze straat komt te vervallen, waarna de trottoirs worden herstraat en er langsparkeerplaatsen worden aangelegd. De betontegels in het fietspad langs de Guido Gezellelaan worden vervangen door een asfaltverharding. Deze reconstructiewerkzaamheden worden afgestemd op de werkzaamheden van het parkeerterrein Parklaan.

Lukt het niet om naar de informatieavond te komen en heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Ton Monden via 0765024334 of stuur een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen