Inloopavond N389 in De Turfvaart

Foto: Pexels

Ervaart u problemen op de huidige N389 tussen Etten-Leur en Zevenbergen? Heeft u ideeën voor verbeteringen? Of bent u gewoon benieuwd hoe provincie en gemeenten hierover denken? Dan kunt u hierover van gedachten wisselen op de inloopavond op donderdag 1 februari, uur in De Turfvaart.

Uitleg door experts
U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag een toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen over problemen en mogelijke oplossingen.

Groot onderhoud 2020
De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N389, de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren.

Actuele richtlijnen staan voorop
Voor de maatregelen in het kader van het groot onderhoud wordt allereerst gekeken naar de meest actuele richtlijnen voor de inrichting van de weg, de verkeersveiligheid en de herkenbaarheid. Daarnaast kunnen ook andere verbeteringen ‘meeliften’ met dit groot onderhoud.

Ideeën en aanvullingen welkom
De Provincie Noord-Brabant heeft in overleg met de twee gemeenten al ideeën over mogelijke verbeteringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met de Zevenbergseweg-Strijpenseweg, de dijken, de fietspaden, de brug over de Mark of verlichting. Deze ideeën willen zij graag met u delen en zij horen graag uw aanvullingen hierop.

Uw mening per mail
Indien u op 1 februari 2018 niet in de gelegenheid bent om naar de inloopavond te komen en toch uw mening wilt laten weten, dan kunt u contact opnemen met Jeroen van Bremen van de Provincie Noord-Brabant. Dat kan per e-mail ([email protected]) of telefonisch (06-27745193). U kunt hem ook benaderen voor overige vragen over de N389.

Datum: donderdag 1 februari
Locatie: De Turfvaart, Westpolderpad 6
Tijd: tussen 19.00 – 21.00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen