Verkeersmaatregelen tijdens carnavalsoptochten en Mami

Foto: Jack Janssen Fotografie

Burgemeester Miranda de Vries heeft gelukkig de benodigde evenementenvergunningen voor de optochten en het Mami-spektakel weer verleend. Dat betekent, dat de routes waar de optochten langs komen, voor alle verkeer behalve voetgangers, zullen worden afgesloten. Nadat de optochten zijn gepasseerd, worden de routes weer opengesteld. Lees hier de voorgenomen routes en maatregelen.

  • De Kinderoptocht op 10 februari 2018 van 13.00 tot 16.30 uur
    Via de route: De Dreef  – Markt – Oude Bredaseweg – Anna van Berchemlaan – Oranjelaan – Vincent van Goghplein– Wilhelminalaan – Liesbosweg – Platijnlaan – Concordiaalaan – Van ’t Hoffstraat – Lindenbleek – Van Bergenplein.
  • De Grote optocht met reclameoptocht op 11 februari 2018 van 13.00 tot 17.30 uur
    Via de route: Oude Bredaseweg – Markt – Spoorlaan – Liesbosweg – Plantijnlaan – Concordialaan – Van ’t Hoffstraat – Lindenbleek – Van Bergenplein – Lange Brugstraat.

Voor de Kinderoptocht op 10 februari 2018 van 13.00 tot 16.00 uur zijn de wegen waarlangs de kinderoptocht gaat voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, afgesloten tot het moment dat de kinderoptocht is gepasseerd.

Voor de Grote optocht / reclameoptocht op 11 februari 2018 van 12.00 tot 17.30 uur zijn de wegen waarlangs de Grote optocht gaat voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, afgesloten.

  • Het instellen van een stopverbod in de toegangsweg/inrit Stationsstraat-Van Kuijckflat;
  • Palen naar beneden centrum (Raadhuisplein, Torenpad, V. Kuijckflat en Hof van den Houte);
  • Instellen van een parkeerverbod voor de parkeervakken aan de 2 zijden van de Oude Bredaseweg (gedeelte Anna van Berchemlaan-Markt), aan de westzijde van de Markt en aan de Lange Brugstraat (gedeelte van Bergenplein vanaf het Trouwkerkje – Kasteellaan).

Voor het MaMi spektakel op 12 februari 2018 van 08.00 tot 18.00 uur zijn onderstaande wegen afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, hulpverleningsvoertuigen en tussen 08.00 – 11.00 uur voor voertuigen ten behoeve van de bevoorrading van horecabedrijven en winkels. Ook geldt er een stopverbod:

  • Markt, (Aan de 2 zijden van het gedeelte plein Markt – kruising Dreef);
  • Oude Bredaseweg (gedeelte Markt – Anna van Berchemlaan);
  • Plein Markt;
  • Raadhuisplein.

De verkeersmaatregelen zijn met borden aangegeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen