Sportverenigingen zetten hun onderlinge samenwerking verder door

Foto: Pexels

Vanaf 2017 organiseert het gemeentebestuur centrale ontmoetingen tussen sportverenigingen. Samen bespreken de clubs dan thema’s die zij zelf met elkaar willen bespreken.

Belangrijke onderwerpen
Het gaat daarbij bijvoorbeeld over onderwerpen als:

  • gezamenlijke inkoop
  • duurzaamheid
  • vrijwilligersbeleid
  • de rol van een verenigingsmanager binnen een club
  • hoe kunnen of willen clubs hun accommodatie in de toekomst nog beter benutten

Clubs waarderen de samenwerking en het gemeentebestuur waardeert de clubs
De verenigingen ontmoeten elkaar graag en het gemeentebestuur blijft graag in contact met de clubs. Op die manier komen de wensen en behoeften van verenigingen direct op tafel. Het gemeentebestuur waardeert de dagelijkse inspanningen die de clubs verrichten enorm. Verenigingen werken immers samen met tal van vrijwilligers ten behoeve van duizenden leden; jong of oud, met of zonder beperking.

Feestelijke start themabijeenkomst
Op donderdag 15 maart om 19.30 uur zal wethouder Ron Dujardin de bijeenkomst openen. De bijeenkomst vindt plaats in het Bestuurlijk Vergadercentrum, kamer 1.04 AB. Aan de bijeenkomst wordt een feestelijk tintje gegeven. Via een klein gebaar wil het gemeentebestuur haar waardering richting clubs uitspreken. Maar gelijktijdig ook de wens benadrukken om deze samenwerking te continueren. Dat kan steeds meer mooie resultaten opleveren. De inzet van alle partijen is immers gericht op blijvend sterke sportverenigingen.

Reacties

article
21317
Vanaf 2017 organiseert het gemeentebestuur centrale ontmoetingen tussen sportverenigingen. Samen bespreken de clubs dan thema’s
https://etten-leur.nieuws.nl/gemeente/21317/21317/
2018-03-13T11:00:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/03/13083158/sportschoenen_742.jpg
Gemeente Etten-Leur, Ron Dujardin, sportverenigingen etten-leur
Gemeente, Nieuws