Wil jij als bedrijf duurzaam ondernemen? Meld je aan voor Duurzaamheidsadvies via de gemeente

Foto: Pexels

Duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen: waar begin je? Wat is er mogelijk? Wat levert het op? Gemeente Etten-Leur gaat in een pilot bedrijven ondersteunen die hiermee aan de slag willen. Zij biedt 10 ondernemers de gelegenheid om bezoek te ontvangen van een duurzaamheidsteam. Aanmelden voor dit nieuwe project kan tot en met 26 november.

Het duurzaamheidsteam kijkt naar de mogelijkheden voor een bedrijf om te besparen op energiegebruik, zelf energie op te wekken, water te besparen, hergebruiken en opslaan en naar kansen voor vergroening en biodiversiteit rond het pand. Wellicht liggen er ook kansen voor duurzame mobiliteit en circulariteit. En het belangrijkste: wat leveren de maatregelen op?

En het belangrijkste: wat leveren de maatregelen op? Na bezoek van het duurzaamheidsteam krijg je een overzichtelijk adviesrapport met een advies voor zowel de korte als lange termijn.

Pilot voor 10 bedrijven

Er is in deze pilot, met een volledig nieuwe aanpak, ruimte voor maximaal tien bedrijven. Na een evaluatie wordt besloten of het project vervolg krijgt en daarmee het aantal beschikbare bezoeken wordt uitgebreid. Het project is een samenwerking tussen Gemeente Etten-Leur, Orbis en Senergy.

Neem voor je aanmelding of meer informatie contact op met [email protected]Aanmelden voor dit project kan tot en met 26 november a.s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen