Etten-Leur.nieuws.nl zoekt versterking

Foto: Pexels

Etten-Leur.nieuws.nl zoekt per direct verslaggevers (m/v) die het leuk vinden om korte verslagen te maken van evenementen in Etten-Leur, het 112 nieuws willen verslaan of als bureauredactie vanuit je eigen huis de puntjes op de I te zetten.

Je bepaalt zelf hoeveel uren je er aan wilt besteden per maand. Dit kan bijvoorbeeld een vaste avond in de week zijn, verslag doen van een evenement, een weekendmiddag om de week of een ander moment wanneer het jou schikt. We zoeken onder andere iemand een NAC en Afvalrace redacteur. Een journalistieke opleiding is geen must.

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan onze nieuwssite? Stuur een mail naar [email protected] Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.Het is een functie op vrijwillige basis.

Etten-Leur.nieuws nl houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws over alles wat zich binnen gemeente Etten-Leur en omgeving afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit het gemeentehuis, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws.

  • Ben jij een fotograaf, verslaggever, vlogger, columnist of redacteur? Meld je aan via [email protected]

Reacties

article
10131
Etten-Leur.nieuws.nl zoekt versterking op de redactie
Etten-Leur.nieuws.nl zoekt per direct verslaggevers (m/v) die het leuk vinden om korte verslagen te maken
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/10131/etten-leur-nieuws-nl-zoekt-versterking/
2017-01-08T11:41:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2016/12/30202357/flexwerk-mobiel-laptop-smartphone.jpg
Nieuws