Bouw en verhuur Juvenaatlaan van start

Foto: Woonwel.nl

WEL start in mei met de nieuwbouw en verhuur van 74 huurappartementen aan de Juvenaatlaan in Etten-Leur. Het gaat om sociale huurappartementen voor één en tweepersoons huishoudens, die allen geschikt zijn voor senioren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.klikvoorwonen.nl.

Het ontwerp bestaat uit drie losse woonblokken. De keuze voor drie aparte woonblokken biedt diverse voordelen. Zo hebben een maximaal aantal appartementen een balkon aan de zonzijde. Ook zorgen de drie blokken voor transparantie in het landschap. Er is een doorkijkje en je kunt tussen de gebouwen door wandelen.

Het bouwkavel ligt in de hoek van de Zonnestad-Concordialaan en wordt omsloten door de Concordialaan, Kruisberg, Juvenaatlaan en brede school D’n Overkant. Dat is dichtbij het centraal station van Etten-Leur. Bij de appartementen worden ca. 100 parkeerplaatsen gerealiseerd. Het ontwerp laat het complex goed uitkomen in het groene landschap. Er is een parkachtige setting nagestreefd. Door de keuze voor een warme baksteenkleur krijgt het complex een vriendelijke uitstraling.

De voorbereidingen voor de bouw zijn al getroffen. Zo is het hekwerk rondom het bouwterrein al geplaatst en de bouwinrit aan de Concordialaan gerealiseerd. De bouwput is qua maatvoering uitgezet en de bouwketen zijn geplaatst. Na het uitgraven van de bouwput start het heien van de betonnen funderingspalen. Deze werkzaamheden nemen ongeveer drie weken in beslag. Aansluitend plaatst aannemersbedrijf Hazenberg de funderingsbalken en de begane grond vloeren. WEL denkt dat de bouwperiode ongeveer 1,5 jaar gaat duren. Dat betekent dat de nieuwe bewoners op zijn vroegst in het derde kwartaal van 2018 hun sleutels krijgen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject? Volg de Facebookpagina Juvenaatlaan.

Bouwinrit en bouwketen aan de Concordialaan
bouwinrit en bouwketen aan de Concordialaan

Interesse om te huren?
Rond de start van de bouw biedt WEL de appartementen aan de Juvenaatlaan aan via klikvoorwonen. De appartementen worden hier via het aanbodmodel (op inschrijftijd) aangeboden en volgens de afspraken rondom het passend toewijzen. Bent u geïnteresseerd? Zorg dan dat u ingeschreven staat bij klikvoorwonen.
Vergeet ook niet om een tipbericht in te stellen. Dan krijgt u automatisch een e-mailbericht wanneer de appartementen aangeboden worden en kunt u op tijd uw reactie plaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen