Scheidingscafé in De Nieuwe Nobelaer

Foto: Pexels

Het Scheidingscafé biedt de unieke mogelijkheid om gratis informatie in te winnen over alle zaken die gepaard gaan met een scheiding.

Het Scheidingscafé vindt plaats op woensdag 5 juli 2017 vanaf 19.30 tot 21.30 uur in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Iedere scheiding gaat gepaard met veel vragen en het nemen van belangrijke beslissingen. Deze vragen ontstaan tijdens de periode dat de echtscheiding overwogen wordt, tijdens de echtscheiding zelf, maar ook nadien.

Tijdens het Scheidingscafé kan iedereen die op enige wijze betrokken is bij een scheiding vrijblijvend informatie krijgen over allerlei gevolgen van de scheiding en de daarbij behorende beslissingen. Zo moeten er bijvoorbeeld beslissingen worden genomen over de kinderen, de alimentatie, de procedure en de woning. Maar ook aan andere aspecten zal de nodige aandacht moeten worden besteed, zoals de verzekeringen, testamenten, pensioenen en de onderneming van een of beide partners.

Er is gelegenheid om vrijblijvend informatie in te winnen of vragen te stellen aan de familierechtadvocaten van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. De inloop is vanaf 19.30 uur. De presentatie start om 20.00 uur en de avond eindigt omstreeks 21.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig.

Het Scheidingscafé wordt georganiseerd door Renee Heerkens en Anoeska van Ginderen, echtscheidingsadvocaat- en mediator bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. In hun praktijk ervaren zij dagelijks dat scheidende mensen het gevoel hebben de grip te verliezen door vele onbeantwoorde vragen met betrekking tot de scheiding. En dat terwijl die vragen vaak eenvoudig beantwoord kunnen worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen