Jeugdland Etten-Leur komt er weer aan!

Foto: Stichting Jeugdland Etten-Leur

De organisatie is momenteel de laatste puntjes op de I aan het zetten voor de 52e editie van Jeugdland. Sinds 12 juli zijn de vrijwilligers alweer volop bezig met de opbouw. Jeugdland 2017 vindt plaats van 24 juli t/m 10 augustus 2017.

Jeugdland is in eerste instantie opgericht voor kinderen die in de zomervakantie niet op vakantie konden gaan. Kinderen hadden hier de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een hele dag plezier te maken. De opzet is altijd hetzelfde gebleven. Kinderen hebben bij Jeugdland de mogelijkheid om zich te vermaken zonder de hedendaagse technologieën zoals computers en televisies, maar huttenbouwen van palets, knutselen of voetballen. Lekker bezig zijn en samen spelen met andere kinderen vindt de organisatie belangrijk. Jeugdland trekt ieder jaar weer vele duizenden kinderen.

Er zijn op Jeugdland veel vaste activiteiten, maar daarnaast worden er iedere dag ook wisselende extra activiteiten en toernooien georganiseerd door de Buiten Spelen en de Spellentent. Het volledige programma is te vinden op de website.

Praktische informatie:

  • Jeugdland is van maandag 24 juli t/m donderdag 10 augustus, alleen op werkdagen;
  • De poort gaat om 09.00 uur open en sluit weer om 16.00 uur;
  • Tussen 12.00 uur en 13.00 uur zijn alle tenten dicht, je kunt op Jeugdland overblijven en er wordt een pauze activiteit georganiseerd;
  • Entree is 2,50 euro per kind, per dag;
  • Jeugdland zit aan Wipakker 6 in Etten-Leur, naast de brandweerkazerne.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen