Kinderpostzegels Fiep Westendorp beste jeugdpostzegels EU

Foto: Kinderpostzegels

De kinderpostzegels van 2016 met prachtige illustraties van Fiep Westendorp zijn uitgeroepen tot de beste jeugdpostzegels van de Europese Unie.

De jaarlijkse internationale contest van de Grote Prijzen van de Europese Filatelie kent 3 categorieën: De prijzen “Ambassadeur” voor de beste Belgische postzegels van 2016, de prijzen voor de best gegraveerde postzegels van de Europese Unie van 2016 en de prijzen voor de beste jeugdpostzegels van de Europese Unie van 2016

De uit 30 personen bestaande jury uit de wereld van de filatelie, kunst en media, hebben uit de 61 inzendingen in deze categorie het bijzonder mooie en frisse velletje kinderpostzegels uitgeroepen tot de beste postzegels van dit jaar.

Vanaf 27 september 2017 gaat de Kinderpostzegelactie van start. Dit jaar sieren Jan, Jans en de kinderen de kinderpostzegels, als eerbetoon aan de dit jaar overleden tekenaar Jan Kruis.

In Etten-Leur in het Nederlands Drukkerij Museum kunt u nog tot het eerste weekend van 2018 de Fiep Westendorptentoonstelling bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen