Leuke geste voor inwoners Schipperstraat

Foto: Joep Gommans

In de Schipperstraat in Etten-Leur viel vandaag de straatprijs van Bakkerij Nagelkerke. Ook een leuke verrassing voor mensen uit de gemeente Breda (Haagse Beemden, Westerpark en Prinsenbeek)

Bewoners van de straten Padakker in Haagse Beemden, Aurelia in Westerpark, Vogelbos in Prinsenbeek en de Schipperstraat in Schoenmakershoek Etten-Leur werden vandaag verrast. In deze straten viel namelijk de straatprijs van Bakkerij Nagelkerke.

Alle bewoners van deze straten troffen in hun brievenbus een cadeaubon aan waarmee zij een gratis brood mogen afhalen in de winkel van Nagelkerke. Daarnaast werden vier bewoners verrast met een heerlijke gevulde tas met lekkernijen van Nagelkerke.

Leopold Nagelkerke: “Op Tv zie ik Gaston Starreveld altijd mensen gelukkig maken in het land. Als bakker maken we de mensen altijd blij met ons versgebakken brood en worstenbrood. Toch leek het me enorm leuk om de mensen in onze buurt eens persoonlijk te verrassen met een leuke geste. De ludieke actie wordt goed gewaardeerd, we krijgen veel positieve reacties binnen”. Naast een waardebon die recht geeft op een gratis brood mogen de winnaars vijf van hun naasten verwennen met korting bij Nagelkerke.

De bakkers van Nagelkerke houden het ambachtelijke beroep in ere. Nagelkerke ergert zich aan het idee dat er in een bakkerswinkel of broodafdeling op de middag geen brood meer te krijgen zou zijn. “Onze belofte is dat we in onze winkels in Prinsenbeek en Chaam ’s middags nooit uitverkocht zijn!”, aldus Leopold.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen