Zangworkshop London College of Music

Foto: Pexels

Nieuwe Nobelaer biedt in januari zangtalenten de unieke kans om een zangworkshop te volgen verzorgd door Aaron Newland Bentley en Scott Harrison, twee professionele docenten van het London College of Music.

Eigen aanpak elk niveau
Beide heren zijn docent aan het London College of Music, onderdeel van de University of West Londen. Zij geven niet alleen goede zanglessen, maar kunnen tegelijkertijd alles uitleggen over de stem, interpretatie en musicalgeschiedenis. Ze zijn gewend om op elk niveau te werken, van startend zanger tot professioneel artiest. Aan het begin van de vier uur durende workshop wordt het zang-technische niveau van iedere deelnemer bepaald. Hier wordt de begeleiding voor de rest van de workshop op afgestemd.

Algemene zangtechnieken tijdens eerste deel workshop
Tijdens het eerste deel van de workshop gaan de docenten in op algemene zangtechnieken. Ademhaling, ademsteun, stemplaatsing, articulatie…alles komt aan de beurt. Daarnaast zal er individueel aan techniek worden gewerkt. Voor dit onderdeel mag je een eigen Engelstalig nummer instuderen. Ook kun je specifieke vragen stellen zoals zang-technische problemen waar je als zanger keer op keer tegen aan loopt wanneer je zingt of op een podium staat.

Engelstalig musicalnummer ter voorbereiding
Ter voorbereiding op de workshop mag je één Engelstalig musicalnummer instuderen. Hiervoor moet je zelf het bladmuziek meenemen. Tijdens de workshop zal een van de docenten technisch met je aan het nummer werken en afhankelijk van het niveau zal er ook aan interpretatie worden gewerkt. Het is niet verplicht om een nummer voor te bereiden.

Voorwaarden voor deelname

  • Je moet 14 jaar of ouder zijn
  • Je moet redelijk mee kunnen met de Engelse taal ( i.i.g. kunnen verstaan)
  • De workshop is geschikt voor beginners en voor professionals

Wanneer, waar en kosten
Datum: zondag 21 januari 2018
Tijd: 11:00 tot 15:00 uur (incl. 30 min pauze)
Locatie: Nieuwe Nobelaer
Prijs: € 49,00 (incl. koffie, thee en water | excl. lunch)

Maximaal 30 cursisten
Deze unieke cursus biedt slechts plaats aan een selectief gezelschap. Er zijn twee groepen, met ieder maximaal 15 cursisten. Zorg dat je jezelf op tijd inschrijft.

Reacties

article
19600
Nieuwe Nobelaer biedt in januari zangtalenten de unieke kans om een zangworkshop te volgen verzorgd
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/19600/zangworkshop-london-college-of-music/
2018-01-09T09:59:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/01/09093107/zangworkshop__1__de5.jpg
London College of Music, Nieuwe Nobelaer, Zangworkshop
Nieuws