Start nieuwe Special Fit groep

Foto: Breda Actief

In februari start er weer een nieuwe groep van Special Fit. Deelnemers worden een half jaar lang begeleid door professionals om uiteindelijk een passende sport te vinden. Iedereen die niet of onvoldoende aan de activiteiten van de reguliere sportvereniging denkt deel te kunnen nemen, kan zich hiervoor aanmelden.

Special fit is een programma van Sportloket West-Brabant in samenwerking met Breda Actief en Breda West Paramedisch Centrum. Professionals gaan van februari tot en met juli met de deelnemers aan de slag. Tijdens deze maanden sporten de deelnemers twee keer per week onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeute. Daarnaast is er een diëtiste beschikbaar voor voorlichting, vragen en begeleiding. De begeleiding wordt, indien mogelijk, gedurende het half jaar steeds verder afgebouwd. In de laatste maanden gaat een coach van Sportloket West-Brabant, naar aanleiding van de afgelopen maanden, met iedere deelnemer individueel op zoek naar een passende sport.

Het is niet alleen het vinden van een passende sport. Het is een mooie kans voor de deelnemers om onder andere aan de conditie te werken, af te vallen en sociale contacten te leggen. Oftewel, lekker in zijn of haar vel te zitten.

Geïnteresseerd? Meld je aan door te mailen naar Claudia Rens, coach bij Breda Actief, via [email protected] of te bellen naar 076 – 52 33 555. De coaches geven ook graag informatie over Special Fit bij woongroepen! Bij interesse contact opnemen via voorgaande contactgegevens.

Reacties

article
19704
In februari start er weer een nieuwe groep van Special Fit. Deelnemers worden een half jaar
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/19704/start-nieuwe-special-fit-groep/
2018-01-12T10:09:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/01/11221014/thumbnail_Professional-traint-een-deelnemer-Special-Fit.jpg
Breda Actief
Nieuws