Brede scholen lanceren nieuwe website

Foto: Brede school Etten-Leur

Binnen de 8 brede scholen van Etten-Leur werken de 13 basisscholen, diverse kinderopvangorganisaties, Surplus Welzijn, Nieuwe Nobelaer en de gemeente, nauw met elkaar samen.

Nieuwe website samenwerkende partners
Sinds 29 januari 2018 beschikken de samenwerkende partners over een nieuwe website. Toen gaf wethouder Jean-Pierre Schouw de nieuwe website officieel vrij voor gebruik.

Welke activiteit past het best bij je?
Via de nieuwe website www.bredescholenetten-leur.nl kunnen ouders hun kinderen volledig online aanmelden voor tal van leuke, leerzame, creatieve en sportieve naschoolse activiteiten. Het supertoffe aanbod is afkomstig van een groot aantal verenigingen, organisaties en bedrijven. Kinderen kunnen op die manier ontdekken welke activiteit of sport het beste bij hen past. Proberen en ontdekken!

Unieke samenwerking in brede schoolgebouwen
De oude website was gedateerd, niet zo gebruiksvriendelijk en niet alle acht brede scholen kwamen hierop optimaal in beeld. In de loop van 2018 worden de deuren van de laatste brede school Sonate geopend. Een goed moment om op de nieuwe website al onze brede scholen aantrekkelijk in beeld te brengen. Etten-leur is trots op de brede schoolgebouwen maar zeker ook op de unieke samenwerking die daarin plaatsvindt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen