Week Zonder Vlees van start gegaan

Foto: Pexels

Op maandag 5 maart is de nationale Week Zonder Vlees van start gegaan. Isabel Boerdam, oprichter van ‘De Hippe Vegetariër’ nam het initiatief voor deze vegetarische week.

Maak het verschil met wat je eet
Samen met verschillende partners uit de voedselindustrie meent zij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom streven zij naar een flexitarisch eetpatroon, waarin de maaltijden afwisselend vlees en vis of vegetarisch zijn. Experimenteren en proeven is geloven. Want vegetarisch eten is niet moeilijk of muf, maar juist smakelijk en feestelijk. Het kost geen moeite om een ongelooflijke positieve invloed te hebben op mens dier en milieu.

Jaarlijks initiatief
Met wekelijks een dag zonder vlees kun je al het verschil maken voor de toekomst van de Aarde. Dit jaar vindt de eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees plaats en zal jaarijks terugkeren. Door samen te werken zal deze week het meest invloedrijke initiatief van Nederland zijn op dit gebied.

Plantaardig wordt de norm
Er zal in 2030 méér plantaardig en minder dierlijk worden gegeten in Nederland. Een dagje zonder vlees wordt de nieuwe standaard!

'

Reacties

article
21141
Op maandag 5 maart is de nationale Week Zonder Vlees van start gegaan. Isabel Boerdam,
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/21141/21141/
2018-03-06T10:02:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/03/06100039/groentevega__1__c6f.jpg
De Hippe Vegetariër, Isabel Boerdam, Plantaardig, Veganistisch, Vegetarisch, Week Zonder Vlees
Gezondheid, Nieuws