De nieuwe Robinson kan zomaar uit Etten-Leur komen!

Durf jij de uitdaging aan om deel te nemen aan Expeditie Robinson? Dirk Veltman uit Etten-Leur in ieder geval wel. Hij doet mee aan de derde weekopdracht van het populaire televisieprogramma. Met voldoende stemmen maakt hij kans op één van de zeven felbegeerde Robinson plekken.

Week 3: The last one standing

Expeditie Robinson is voor het nieuwe seizoen op zoek naar onbekende Nederlanders om deel te nemen aan het populaire TV-programma. Zeven weken lang kunnen mensen deelnemen aan een weekopdracht. Deze week luidde de uitdaging: “vertel in een filmpje van maximaal 2 minuten waarom jij de ultieme Robinson kandidaat bent terwijl je… op een paal staat!” Dat is precies wat Dirk Veltman uit Etten-Leur in zijn video laat zien.

Stem op Dirk!

Wie in deze week met stemmen in de top 7 belandt van deze opdracht, neemt automatisch deel aan het selectieweekend. Uiteindelijk is er plaats voor 100 deelnemers. Help Dirk aan een plek en stem op zijn inzending! Doe dat dus meteen, voordat stemmen niet meer mogelijk is. Als dank voor je stem maak je zelf kans op een Travelbags waardecheque van maar liefst 200 euro.

Nog vier opdrachten kans op een plek

De twee voorgaande opdrachten waren ‘Vertel waarom jij de ultieme Robinson bent terwijl je ergens aan hangt” en “Hoe zie jij eruit na 30 dagen Robinson?”. Is deelnemen aan een Expeditie Robinson ook een droom van jou? Waag gewoon je kans! Je kunt aan alle opdrachten meedoen. Beland je in de top 7, dan ben je automatisch geplaatst en hoef je geen nieuwe poging te wagen.

De volgende opdracht wordt bekend op 12 maart 12.00 uur. Houd de pagina van Expeditie Robinson goed in de gaten!

En heb je een video ingestuurd? Meld je dan vooral bij de redactie met jouw inzending.

Reacties

video
21167
Durf jij de uitdaging aan om deel te nemen aan Expeditie Robinson? Dirk Veltman uit
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/21167/nieuwe-robinson-zomaar-etten-leur-komen/
2018-03-06T15:00:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/02/20174621/expeditie-robinson-2018.jpg
expeditie robinson
Nieuws