Wordt Bella de mooiste van Nederland?

Foto: Jeanine Houtepen

Voor trotse eigenaresse Jeanine Houtepen uit Etten-Leur bestaat er geen twijfel over: haar Bella is zeker de mooiste hond van Nederland. Maar om die titel ook echt te krijgen, heeft ze nog wel meer stemmen nodig.

Bella Houtepen, die zelfs haar eigen Facebookpagina heeft, is namelijk genomineerd voor “de mooiste hond van Nederland”. Ze is een kruising tussen een labrador en een Duitse dog en volgens haar baasje “superslim, superlief en een hond uit duizenden”.

Vanaf 8 maart tot en met 13 april kan iedereen stemmen op zijn of haar mooiste hond. De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. De verkiezing van de Mooiste Hond 2018 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 6 mei afgesloten met een spannende finale. Maar zover is het voor Bella nog niet. De beauty heeft jullie stemmen nodig.

 

Vind je Bella ook een echte Bella? Vul dan op mooistehond.nl haar naam in, zoek op plaats Etten-leur en breng je stem uit!

Reacties

article
21259
Voor trotse eigenaresse Jeanine Houtepen uit Etten-Leur bestaat er geen twijfel over: haar Bella is zeker
https://etten-leur.nieuws.nl/nieuws/21259/wordt-bella-mooiste-nederland/
2018-03-09T15:59:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/03/09154616/image2.jpeg
Nieuws