Winkelhart en Winkelcentrum presenteren: ontmoet je TV en YouTube helden

Foto: Winkeliersvereniging Winkelhart en Winkelcentrum Etten-Leur

Op zondag 25 maart laten het Winkelhart en het Winkelcentrum je dromen uitkomen. Want op die dag staat het centrum in het teken van de Kids Heroes. Wat gaat er gebeuren? Je kunt je favoriete helden, bekend van TV, film of YouTube in het echt ontmoeten!

Ontmoet de Minions, Pikachu of de helden van Paw Patrol. Je kunt ze aanraken, maar natuurlijk ook met ze op de foto. Speciaal voor stoere jongens en meisjes is er een Star Wars plein, waar je onder andere LEGO Star Wars bouwtafels en showmodellen vindt. Verder zijn er Star Wars videogames en rekwisieten uit de film. Bovendien kun je op de foto met een echte Stormtrooper. Frozen fans kunnen op de foto met helden Elsa & Olaf of kunnen zich laten schminken in Frozen Stijl.

Speel je liever Minecraft en kijk je graag naar YouTube flimpjes? Dan mag je Dutchtuber zeker niet missen. Deze jonge Youtuber heeft bijna een half miljoen fans op zijn beide kanalen en zo’n 215.000 volgers op Instagram. De wat oudere YouTube fans kennen vast Teske de Schepper wel. Deze 22-jarige dame zingt, blogt en vlogt er vrolijk op los. Ze was al eens te gast bij GIEL, De Wereld Draait Door én deed mee aan Expedition Robinson.

Iedereen is van harte welkom op 25 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur in het Winkelhart en Winkelcentrum. Kijk voor meer informatie en hele programma op www.winkelhartetten-leur.nl/evenementen/kids/heroes of www.winkelcentrumetten-leur.nl/nieuws-events-overzicht/kids-heroes-in-etten-leur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen