Kom naar Oranjemarkt op Koningsdag!

Foto: Arto Laros Entertainment

Al plannen gemaakt voor aankomende vrijdag? Er is natuurlijk van alles te doen op Koningsdag, maar breng in ieder geval een bezoek aan de Oranjemarkt in het centrum van Etten-Leur.

Met maar liefst 175 kramen en 130 grondplaatsen op de Markt, Oude Bredaseweg en Raadhuisplein kan de echte koopjesjager zijn hart ophalen. Overal vind je volop tweedehands spulletjes die voor spotprijsjes van eigenaar wisselen. Met een beetje geluk vind je zelfs een verborgen schat die jarenlang bij iemand op zolder onder het stof heeft gelegen.

Apart kinderplein

Op het Raadhuisplein is er het kinderplein waar jonge verkopertjes in de dop van hun oude speelgoed proberen af te komen voor een extra zakcentje. Het Winkelhart is ook geopend deze dag.

Na shoppen komt eten

Van al dat shoppen en geslenter krijg je natuurlijk trek. Daarom staan er verschillende kramen waar wat lekkers gekocht kan worden. Er is voor ieder wat wils; een frietkraam, een hamburgerkraam, een viskraam, Vietnamese loempia’s, poffertjes, churro’s, snoep of een lekker schepijsje. Ook de terrassen van de Etten-Leurse horeca staan voor je klaar.

Extra vermaak voor kinderen

Terwijl jij dan geniet van een kop koffie of heerlijk koud drankje, kunnen kinderen zich naar hartenlust vermaken in de draaimolen of bij het eendjesvissen op het Marktplein, of bij Scouting Lambertus op het Raadhuisplein. Veel plezier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen