Ren mee voor Kika in Etten-Leur

Foto: /www.actievoorkika.nl/run-4-kika

Als je naar de actiepagina van Kika gaat, dan zijn daar vele acties te vinden. Daartussen staat ook die van een vriendengroep uit Etten-Leur. Zij organiseren de Run for Kika.

KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%. Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker. Er is nog veel kostbaar onderzoek nodig om dit doel te bereiken.

Aanleiding voor de Etten-Leurse vrienden Sven, Lotte, Cas, Sophie, en Isis (tussen de 8 en 10 jaar oud) om een eigen actie te starten, door middel van een sponsorloop. En ARV Achilles stelde daarvoor graag de baan ter beschikking. Door verschillende inspanningen hebben ze inmiddels al 800 euro opgehaald. Maar daar kan nog veel meer bij. Want “hoe meer geld we ophalen, hoe meer kinderen genezen van kanker”, aldus de enthousiaste vrienden.

Kom dus allemaal op 7 juli om 14.00 uur naar het terrein van ARV Achilles in Etten-Leur. Steun ze door te sponsoren of door zelf te komen rennen en je te laten sponsoren. Geef je voor 1 juli op, via: [email protected].

Meer informatie hierover vind je op de actiepagina en Facebookpagina.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen